Steun ons

Steun ons

Steun ons

Zonder steun van bedrijven en particulieren is het bijna onmogelijk onze doelen te bereiken. Als donateur draag je bij aan onze activiteiten en zorg jij er samen met ons voor dat ook jongeren voor wie kitesurfen niet vanzelfsprekend is, kunnen meedoen! Eén van onze wensen is de aanschaf van trainings materiaal, zoals kites en boards waarmee wij het voor jongeren mogelijk proberen te maken om deze geweldige sport te kunnen blijven beoefenen! Doneer jij Stichting Pro kite, dan breng je onze doelen een stuk dichterbij!

Grote kop

Bedrijven en organisaties

Elke ondersteuning is welkom! Een donatie, maar ook een verdergaande samenwerking behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kijken we hoe we samen een project kunnen initiëren dat bij uw organisatie past en aansluit op uw uitgangspunten. Zo kan een organisatie ook een heel project adopteren. Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk overleg.

Particuleren

Wij verwelkomen je graag als donateur van de Stichting Prokite. Met jouw steun kunnen we extra activiteiten ontwikkelen!

 

Wist je dat je een gedeelte van je gift ook terug kan krijgen van de belasting? Je vindt meer informatie op de site van de Belastingdienst.

 

Klik               voor meer informatie en bekijk het fiscale voordeel van jouw gift.